Општински и Регионален

XXXI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2023

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државен натпревар Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2023 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржа во регионите според листата подолу. Дел од менторите се вклучија во спроведувањето на …

XXXI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2023 Read More »

XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржува на 05.03.2022 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржува на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, …

XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022 Read More »

XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 06.03.2021 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржa на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, …

XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021 Read More »

XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечна листа на учесници на регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 7.03.2020 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на …

XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020 Read More »

XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 10.03.2019 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија „Орце …

XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019 Read More »

XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2018 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Струга, простории …

XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018 Read More »