Martin Nikolov

XXXIII ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 19 – 20.03.2022

Информации за организацијата на државен натпревар 2022Заради ковид пандемијата и запазување на протоколите, државниот натпревар по информатика и годинава се одржи без церемониите за свечено отворање, доделување дипломи во живо и сите останати пропратни активности.Со цел да бидат повикани повеќе ученици да учествуваат на натпреварот, а да се запазат ковид мерките за негрупирање, учениците се …

XXXIII ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 19 – 20.03.2022 Read More »

XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржува на 05.03.2022 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржува на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, …

XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022 Read More »

XXXII ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 20 – 21.05.2021

Заради ковид пандемијата и запазување на протоколите, државниот натпревар по информатика се одржа без церемониите за свечено отворање, доделување дипломи и сите останати пропратни активности. Се очекуваше учениците од основно образование да дојдат пред влезот на просториите на Семос едукација во Скопје, а учениците од средно образование пред влезот на просториите на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот …

XXXII ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 20 – 21.05.2021 Read More »

XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 06.03.2021 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржa на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, …

XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021 Read More »

XXXI ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 20 – 22.03.2020

Заради актуелната ситуација предизвикана од мерките за справување со Covid-19 натпреварот беше одложен. И покрај барањето од ЗИМ до МОН, Владата и Комисијата за заразни болести доставено во мај за одобрување на протокол за спроведување на државниот натпревар, до почетокот на август не добивме одговор на барањето.Затоа, ЗИМ донесе одлука да ги земе предвид резултатите …

XXXI ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА, 20 – 22.03.2020 Read More »

XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечна листа на учесници на регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 7.03.2020 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на …

XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020 Read More »

XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 10.03.2019 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија „Орце …

XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019 Read More »

XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2018 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Струга, простории …

XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018 Read More »