Новости

И младите информатичарки редат успеси: Сребрен медал на Европската олимпијада по информатика за девојки во Турција

Еден сребрен и еден бронзен медал за Македонија на БОИ 2022!!

Сребрен медал и две олимписки пофалби за македонскиот тим на Европската јуниорска олимпијада по информатика

Македонски ученици освоија еден сребрен и два бронзени медали на Јуниорската Балканска олимпијада по информатика

Натпревари по информатика 2022

Златен медал од БОИ 2021

Натпревари по информатика 2021

Три медали од ИОИ 2020

Бронзен медал на ЕЈОИ 2020