Информации со списоци

АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР 2018

ПРОГРАМА НА XXIX ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА,   СКОПЈЕ 2018 Натпреварувачи Ментори 24. март 2018 год. (сабота) до 10:00 Пристигнување на учесниците во зградата на Машински факултет (МФ)  до 10:15 Пријава на учесниците пред амфитеатарот на МФ (приземје) 10:15 – 10:45 Официјално отворање на натпреварот   Амфитеатар на МФ 10:45 – 11:05 Сместување на натпреварувачите …

АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР 2018 Read More »

АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР 2019

Програма на XXX Државен натпревар по информатика, СКОПЈЕ 2019 Натпреварувачи Ментори 23. март 2019 год. (сабота) до 10:00 Пристигнување на учесниците во зградата на Технолошко металуршки факултет (ТМФ)  до 10:15 Пријава на учесниците пред амфитеатарот на ТМФ (приземје) 10:15 – 10:45 Официјално отворање на натпреварот Амфитеатар на ТМФ 10:45-11:00 Сместување на натпреварувачите во лаборатории– во …

АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР 2019 Read More »