Информации со списоци

ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 2022

Почитувани ученици и ментори, Регионалниот натпревар годинава, според усогласениот календар со другите научни здруженија, ќе се одржи на 05.03. со почеток во 12:00 часот. Истиот ќе се одржи на повеќе локации, заради запазување на мерките наметнати од пандемијата. Распоредот кој ученик на која локација се натпреварува ќе биде даден во објавена листа на учесници. Сите информации …

ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 2022 Read More »