МОИ 2015

На 17 и 18 април 2015 година, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) на Технолошко-металуршкиот факултет (ТМФ) во Скопје, се одржa XIX Македонска Олимпијада по Информатика (МОИ 2015).

Повеќе информации за натпреварот можете да прочитате овде.