XVIII МАКЕДОНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО ИНФОРМАТИКА, 25-26.04.2014

XVIII Македонска Олимпијада по Информатика се одржа на 25.04.2014 (Петок) и 26.04.2014 (Сабота), во просториите на Факултетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство.

 

Поканети учесници на Македонска Олимпијада 2014

Агенда за Македонска Олимпијада по Информатика 2014

Резултати од Македонска Олимпијада по Информатика 2014