Јуниорска Балканска Олимпијада по информатика 2014

Од 23.06.2014 до 28.06.2014, како дел од настанот Mathematical Grammar School Cup 2014, во Белград, Србија, се одржа VIII Јуниорска Балканска Олимпијада по информатика. Повеќе за овој настан можете да прочитате овде.