Екипи за ЈБОИ

На 6-тата Јуниорска Балканска Олимпијада по Информатика (ЈБОИ), Македонија ќе ја претставуваат следниве натпреварувачи:

 

Тим А:

Климент Серафимов

Михаил Денковски

Горјан Поповски

Јован Тасев

 

Тим Б:

Никола Полинцев

Никола Анастасовски