Регионален натпревар 2013

На 02.03.2013 се одржа Регионалниот натпревар за учесниците на циклусот натпревари 2013.

Натпреварот беше спроведен преку системот за електронски натпревари МЕНДО. Започна во 11:05 часот и траеше 2 часа.

Учествуваа вкупно 255 натпреварувачи, од кои 33 во напредна група, 154 во основна група и 68 во почетничка група.

Поканетите учесници  како и конечните резултати од Регионалниот натпревар се објавени овде.