МОИ / МЈОИ 2020

XXIV Македонска Олимпијада по Информатика и I Македонска Јуниорска Олимпијада по Информатика се одржаа на 18.08.2020 (вторник) и 19.08.2020 (среда), во просториите на Sorsix.

Повеќе информации за двата натпревари можете да најдете овде.