Годишно собрание на ЗИМ 2015

На 29.12.2015 година, со почеток од 16 часот, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство во Скопје, се одржа Годишното Собрание на Здружението на Информатичари на Македонија (ЗИМ).