Uncategorized

Постапка за зачленување

1. ПРАТЕТЕ Е-ПОРАКА НА АДРЕСАТА ZACHLENUVANJE@CS.ORG.MK СО СЛЕДНИВЕ ПОДАТОЦИ: Име и презиме Email Град на живеење Образование Телефон за контакт Сектор во кој ќе членувате (Во секторот И-Образование членуваат вработени во образовни институции, во секторот И-Индустрија членуваат вработените во останатите (необразовни) институции, а во И-   Подмладок членуваат студентите и учениците) Институција во која работите/учите (1. За …

Постапка за зачленување Read More »