swMenuFree

Новости

Годишно собрание на ЗИМ 2020

На 29.12.2020, во облик на онлајн состанок на платформата Zoom, се одржа Годишното собрание на Здружението на Информатичари на Македонија (ЗИМ).

 

Бронзен медал на IATI 2020

Македонскиот сениорски тим освои еден бронзен медал на IATI 2020

Повеќе...

ИОИ 2020 (онлајн)

Од 13.09.2020 до 23.09.2020, во облик на онлајн натпревар, се одржа 32-рата по ред Интернационална Олимпијада по Информатика (ИОИ 2020).

Повеќе...

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.