swMenuFree

Регионален натпревар 2021

XXIX Регионален натпревар по информатика се одржа на 6 март 2021 година на повеќе места ширум државата.

Повеќе информации за натпреварот можете да најдете овде.

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.