swMenuFree

Разно

Филтер
Наслов Посети
Соопштение до медиуми за ЈБОИ 2021 273
Соопштение до медиуми за ЕОИД 2021 801
Листа на пријавени ученици за државниот натпревар 2021 - Информатичко размислување 1538
Распределба на натпреварувачи за МОИ 2021 и МЈОИ 2021 1508
Распределба на натпреварувачи за државниот натпревар 2021 - Семос едукација 1584
Распределба на натпреварувачи за државниот натпревар 2021 - ФИНКИ 1434
Конечни резултати од регионалниот натпревар 2021 3098
Листа на поканети учесници на државниот натпревар 2021 3982
Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар 2021 3129
Листа на одговорни наставници за регионалниот натпревар 2021 2343
Распределба на натпреварувачи за регионалниот натпревар 2021 - ФИНКИ 1560
Распределба на натпреварувачи за регионалниот натпревар 2021 - Семос едукација 1585
Мислење од ЗИМ за нацрт концепција за основно образование на МОН од декември 2020 2181
© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.