swMenuFree

Новости

Почеток на циклусот натпревари за 2021-ва

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2021-ва година!

 

Повеќе информации за натпреварите за средно образование тука.

Повеќе информации за натпреварите за основно образование тука.

 

 

Реакција од ЗИМ до МОН за новата концепција за основно образование

Соопштение до медиуми за испратено писмо-реакција до МОН за новата концепција за основно образование

Повеќе...

Годишно собрание на ЗИМ 2020

На 29.12.2020, во облик на онлајн состанок на платформата Zoom, се одржа Годишното собрание на Здружението на Информатичари на Македонија (ЗИМ).

 

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.