swMenuFree

Регионален натпревар

XXVI Регионален натпревар 11.03.2018

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар 

 

 

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.
© 2009-2018 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.