swMenuFree

Агенда за Македонска Олимпијада по Информатика 2018

 

ПРОГРАМА НА XXII МАКЕДОНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО  ИНФОРМАТИКА
СКОПЈЕ 2018
Натпреварувачи Ментори
27. април 2018 год. (петок)
-13:45 Пристигнување на учесниците во просториите на ФИНКИ (зграда на TМФ)
13:50 - 14:05 Сместување на натпреварувачите во просторијата за натпревар, запознавање со околината и свечено обраќање на почетокот на натпреварот 14:00 -   18:05

Слободно време

- просторија 200в
14:05 - 18:05 Тек на натпреварот - Ден 1

просторија 200в

18:30 –  Објавување на резултатите од првиот ден
Тест мод и евентуални технички приговори 
28. април 2018 год. (сабота)
10:00 - 10:25

Пристигнување на учесниците во просториите на Сорсикс и сместување на натпреварувачите во просторијата за натпревар

- Sorsix
10:30 - 14:30 Тек на натпреварот - Ден 2 10:30 -   14:30

Слободно време

 

- Sorsix

14:30 - 15:10 Ручек (Sorsix)
15:10

Објавување на резултатите и евентуални технички приговори

15:20 - 15:50

Научно предавање

16:00 - 16:30 Доделување медали, дипломи и признанија
- во 

Sorsix

 

 

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.