swMenuFree

Агенда за Македонска Олимпијада по Информатика 2009

15. мај 2009 год. (петок)
до 10:20 Пристигнување на учесниците во СОУ "Славчо Стојменски“, Штип
10:25 – 10:55 Официјално отворање на натпреварот
10:55 - 11:05 Сместување на натпреварувачите во просториите за натпреварување
11:05 - 16:05 Тек на натпреварот
16:15 – 16:45 Ручек
17:00 - 17:20 Објавување резултати и разгледување на евентуални приговори
17:40 - 18:10 Објавување на конечни резултати, доделување на медали
18:10 - Сместување на учениците за спиење
16. мај 2009 год. (сабота)
Слободен ден за разгледување на градот

 

 

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.