swMenuFree

Државен натпревар

XXIX Државен натпревар по информатика, 24.03.2018

Агенда на Државниот натпревар 2018

Листа на поканети учесници на Државниот натпревар 2018

Конечни резултати од Државниот натпревар 2018

 

© 2009-2018 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.