swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Бронзен медал и две олимписки …

29-08-2021

Нов успех на македонските јуниори - информатичари: Бронзен медал и две олимписки пофалби на Јун...

 

 

Loading ...
Соопштение за медиуми за ЈБОИ 2021</p>"
© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.