swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Регионален натпревар 2021

06-03-2021

XXIX Регионален натпревар по информатика се одржа на 6 март 2021 година на повеќе места ширум д...

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2021-ва година!

 

Повеќе информации за натпреварите за средно образование тука.

Повеќе информации за натпреварите за основно образование тука.

 

 

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.