swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Државен натпревар 2019

23-03-2019

На 23 март 2019 година, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инжен...

Веќе 13-та година по ред се одржуваат онлајн натпреварите COCI (Croatian Open Competition in Informatics)! Во текот на следните 6 месеци ќе се одржат вкупно 7 натпревари, како загревање за циклусот натпревари во програмирање за 2019 година! Натпреварите се отворени и достапни за секој заинтересиран!

Следниот натпревар ќе се одржи во Сабота (20.10.2018), со почеток во 16 часот.
Повеќе информации овде.

 

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.