Здружение на Информатичарите на Македонија - Почеток на циклусот натпревари за 2018-та

swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

II Европска Јуниорска Олимпија…

01-08-2018

Од 26.07.2018 до 01.08.2018, во Инополис, Русија, се одржа втората по ред Европска Јуниорска Ол...

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2018-та година!

Повеќе информации за натпреварите за средно образование тука.

Повеќе информации за натпреварите за основно образование тука.

 

 

© 2009-2018 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.