swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Почеток на циклусот натпревари…

20-02-2018

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2018-та година! Повеќе информации за натпре...

 

Македонија на ИОИ 2017 ја претставуваше тимот составен од натпреварувачите Владимир Максимовски, Филип Михов, Марко Ќаласан и Димитар Бајрактаров, како и лидерите д-р Марија Михова и д-р Кире Триводалиев.

Веб страна за ИОИ 2017: http://ioi2017.org/

© 2009-2018 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.