swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Регионален натпревар 2018

06-03-2018

XXVI Регионален натпревар по информатика за средно образование и Општинскиот/регионален натпрев...

На 17.05.2017, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ), на Технолошко-металуршкиот факултет (ТМФ) во Скопје, се одржа XI Државeн натпревар по информатика за основно образование - апликативни вештини. Повеќе информации за натпреварот може да прочитате овде.

© 2009-2018 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.