swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

Три медали за Македонија на ЈБ…

13-09-2017

И јуниорите-информатичари успешни годинава: Три медали на Јуниорската балканска олимпијада по...

Loading ...
Соопштение за медиуми за ЈБОИ 2017 и ЕЈОИ 2017</p>"
© 2009-2017 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.